Creafant
  • Ben je op zoek naar een kamp voor jouw kind? Dan ben je bij Kriebelkampen aan het juiste adres.

Creafant

Vaste thema's (alle leeftijden)

De pretraket

De ideale periode om feest te vieren en eens lekker gek te doen! Bubbels drinken, wensen uitdelen en in ontvangst nemen, goede voornemens voor het nieuwe jaar maken én feestelijke hapjes eten!  

CreaCarnaval

Doe eens gek, een weekje niet jezelf zijn is toch heerlijk. Kom elke dag in je gekste kleertjes naar dit kamp. Een clown, een diertje, een prinses,… Het wordt het leukste verkleedpartijtje dat je ooit al hebt meegemaakt.  

Olli zoekt boer(in)

Waar is een boer zoal mee bezig? Is de lente al in zicht. Kunnen we de vogels al horen fluiten?  Zaadjes zaaien, plantjes planten? Doe je laarzen maar aan en wordt een echte boer(in) 

Lentekriebels

Het is lente! Het gras wordt groener, de bomen staan in bloeien er worden kleine diertjes geboren. We worden één met de natuur. Wat is flower power en wie waren de hippies? Zing, lach, speel en geniet.  

Olli in het Wilde Westen

We maken een reis naar de wereld van de cowboys en de Indianen! Jiha! 

Ollisaurus Rex

Raorrr! Daar kruipen de Dino’s uit hun eieren! Wist je dat een struisvogel familie is van de dinosaurussen? En dat er een dinosaurus bestond die maar zo groot was als een duif? Ben jij een dinokenner of misschien wel een echte paleontoloog… 

SuperOlli en de superhelden

Maak kennis met alle superhelden en heldinnen! Samen met Olli gaan we op zoek naar de superheld in jou! Trek je cape maar aan, verzamel je superkrachten en kom ons redden.

Olli in Wonderland

We komen terecht in de wereld van de Unicorns, My little Pony en bekijken de wereld ondersteboven. Benieuwd naar alle wezens die we daar gaan tegenkomen! 

Kris kras door de jungle!

Ooit al in de jungle geweest? Ben je zot van lianen en bananen? Apen en de gekste soorten kikkers? Dan is dit kamp iets voor jou! 

Kreezie Kriebelfestival

Let the music play! Leer de muzikale kant van jezelf kennen en ga aan de slag met de micro . Maak je eigen instrument met recyclagematerialen! Alors on dance.  

Krie-Kra-Kriebelheksen

Hier komen de heksen in the picture! Wat doen heksen zo allemaal en waar zijn ze dol op? Niet bang van spinnen, betoverde appels en zwarte katten? Kom dan zeker naar ons Krie-Kra-Kriebelheksen-kamp!  

Creafant vzw - Leupegemstraat 20 - 9700 Oudenaarde - T 055 60 36 90
Copyright 2018 - Privacy en cookies - Algemene voorwaarden

Facebook Icon