Creafant
  • Ben je op zoek naar een kamp voor jouw kind? Dan ben je bij Kriebelkampen aan het juiste adres.

 

De tijd voor hoog bezoek is aangebroken!

Het gebeurt niet vaak, maar enkele weken per jaar kan onze favoriete heilige man zich vrijmaken voor een bezoek aan jouw locatie. Als dat niet spannend is!
Sinterklaas komt, al dan niet vergezeld door hoofdpiet of een groep roetpieten, naast snoepgoed ook onvergetelijke herinneringen rondstrooien. Toespraken houden, zingen en zelfs enkele dansjes: onze Sint en zijn Pieten kunnen het allemaal! Wist je dat je deze acteurs bovendien ook kan boeken voor een Sinterklaastheater? Na 10 jaar ervaring in CC De Woeker in Oudenaarde vliegen de tickets hier steeds de deur uit! Kijk op theaterdekroon.be voor meer informatie over de meest recente Sintvoorstelling!

Naast Sinterklaas, kunne ook de Kerstman en zijn Kerstelf  jullie wellicht bekoren met een bezoekje. Wedden dat je nooit een gezelliger duo over de vloer kreeg? Bereid je alvast door op zotte fratsen, mooie verhalen en op-en-top kerstsfeer!

Heb je een themadag in gedachten, en zoek je een specifiek personage om deze dag helemaal onvergetelijk te maken dankzij een acte de présence? Een prinses, monster, tovenaar, gekke wetenschapper of nog iets helemaal anders? Dankzij onze jarenlange ervaring in jeugd- en kindertheater hebben we een wijd arsenaal aan theaterkostuums verzameld. We twijfelen er niet aan dat we jullie verder kunnen helpen!

Heb je interesse in hoog bezoek op jouw locatie? Stuur dan een mailtje naar jan@creafant.be en we helpen jou met veel plezier verder!

Creafant vzw - Leupegemstraat 20 - 9700 Oudenaarde - T 055 60 36 90 - BTW BE0841.444.118
Copyright 2018 - Privacy en cookies - Algemene voorwaarden